Torbe sa drvenim dnom

1341

Brend Akatelier se profilirao svojom kvalitetom te odličnom kombinacijom materijala, svesno osvajajući regionalnu modnu scenu i žene verne vrhunskom stilu.

Dizajnerka brenda Akatelier, Aleksandra Arnold predstavila je zimsku kolekciju torbi, namenjenu ženama jakog karaktera i nepokolebljivog ega. Baš kao i prethodne kolekcije ovog uspešnog regionalnog modnog brenda i nova kolekcija se odlikuje jedinstvenim izgledom te privlačnim bojama, toliko neodoljivim svakoj ženi svesnoj svoga nepogrešivog stila. A sa Akatelier torbama ne možete pogrešiti jer negujući vlastitu formu ove torbe su od samog početka postavile visoke standarde, odlično nadopunjujući i jačajući zahtevnu regionalnu modnu scenu.

Akatelier slobodno možemo okarakterisati kao brend koji parira najboljim i jakim svetskim brendovima.

Pored pažljivo odabranih i vrhunskih materijala, talentovana Aleksandra se pobrinula da dizajn ovih torbi da pečat svakoj modnoj kombinaciji.

Poznato je da su svi modeli izrađeni od pažljivo birane najfinije kože koja u kombinaciji s prvoklasnim drvetom, stvarajući vrhunsku simbiozu nepogrešivo kvalitetnih torbi. Ovaj umetnički trenutak spajanja dva prirodna materijala učinili su ovaj bitan asesoar najpoželjnijim modnim detaljom u regiji. Žene koje su osvojene Akatelier torbama, pre svega zrače snagom i odlučnošću te su upravo one bile inspiracija dizajnerki Aleksandri Arnold, za još jednu neponovljivu kolekciju.

Zanimljivo da je Akatelier jedini brend na svetu koji je predstavio žensku torbu s drvenim dnom i samim tim izdvojio se i od ostalih mnogo razvikanijih modnih brendova. Luksuz i glamur pretočeni su u torbu koja sa sobom nosi opis umetničkog dela, a koje će privući svaku ženu koja svojom Akatelier torbom želi prkositi uobičajenim i nametnutim modnim normama.