Deseti Fudbalski kamp Crvene zvezde na Jahorini

1048

Dragi Zvezdaši, pred nama je jubilarni 10. internacionalni fudbalski kamp Crvene zvezde JAHORINA 2018, koji će se održati od 15. do 22. jula 2018!
Fudbaleri i fudbalerke, rođeni od 2001. do 2010. sa svih strana svijeta, dobrodošli ste na Jahorinu! 10. kamp biće najbolji do sada! Uvodimo nove sadržaje, a zadržavamo našu ljubav prema fudbalskoj igri, druženju, sportskom načinu života i ljepoti prirode olimpijske planine.
Unis//Tours Banja Luka je pokrenuo projekat fudbalskih kampova. Na prvih 9 kampova učestvovalo je preko 1000 djece iz svih zemalja bivše Jugoslavije, iz Francuske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Norveške, Švedske, Australije, Kanade, Mađarske, SAD…
Mnogo dječaka koji su učestvovali na kampu našli su svoj put ka profesionalnim vodama pa neki od njih danas nastupaju u dresovima fudbalskih klubova kao što su Crvena Zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Študgart, Keln, Bazel, Milano…
Programi rada na kampu zasnovani su na najsavremenijim metodama učenja i sticanja fudbalskog znanja i vještina, te su prilagođeni specifičnostima uzrasnih kategorija, kao i zahtjevima i standardima FK Crvena Zvezda.
Trenira se dva puta dnevno, treninge vode najbolji treneri Omladinske škole FK Crvena zvezda. Testiranja motoričkih sposobnosti i morfološka mjerenja po najsavremenijim metodama od strane doktora nauka iz ove oblasti sastavni su dio utvrđivanja potencijala svakog polaznika kampa.
Svi polaznici kampa smješteni su u hotelu Bistrica na bazi punog pansiona uz ishranu prilagođenu pojačanim fizičkim naporima. Sve vrijeme kampa dječaci imaju nadzor ljekara, specijaliste sportske medicine.
Svaki dan na kampu podrazumijeva ispunjavanje unaprijed planiranih aktivnosti za cijeli dan, od jutarnjeg spremanja soba, zajedničkog odlaska na obroke i treninge, obaveznog vremena za odmor, sve do večernjeg druženja i obaveznog odlaska na spavanje u planirano vrijeme. Pored stručnog sportskog dijela, ovaj kamp karasi odlično druženje, timski rad, nova prijateljstva i uživanje u čistoj i raskošnoj prirodi olimpijske planine Jahorine.
Cijena kampa 350 evra obuhvata:
7 punih pansiona
Testiranje motoričkih sposobnosti i detaljan izvještaj testa
Ljekarski pregled i nadzor 24/7
Ljekarski pregled stopala metodom baropedografije platformom Novel
Obuka plivanja za neplivače i napredni kurs za plivače
Osnovni i napredni kurs engleskog jezika za potrebe fudbalera
Obilazak olimpijske planine Jahorine žičarom
Stručni rad trenera Crvene zvezde
Sve takse i osiguranje
Sportsku opremu sa oznakama kampa
Diplomu i izvještaj komisije FK Crvena zvezda
Za 10 najboljih proba u FK Crvena zvezda

KOJA JE PROCEDURA PRIJAVE I DOLASKA NA KAMP?
Roditelj/staratelj fudbalera popuni i pošalje on-line prijavni obrazac na ovom sajtu, možete ga pronaći ovdje
Nakon toga kontaktiraće Vas referent Unis//Tours-a i poslati Vam predračun i instrukcije za plaćanje
Uz ta dva dokumenta izvršite uplatu iz bilo koje banke na svijetu
Nakon što sredstva koja ste uplatili pristignu na naš račun, referent Unis//Toursa Vas obavještava da je sve u redu
Prije dolaska obezbijedite ljekarsku potvrdu da ne postoje zdravstvene prepreke za dječakovo bavljenje fudbalom. To može biti mišljenje ljekara porodične medicine, pedijatra, ili ljekara sportske medicine.
Ukoliko je dječak u svom klubu registrovan igrač za ligu za tekuću sezonu, onda je dovoljno da donesete fotokopiju registracije za ligu što je nama dovoljan dokaz da ne postoje zdravstvene prepreke za njegovo bavljenje fudbalom, jer ni u jednoj ligi na svijetu registracija igrača nije moguća bez prethodnog ljekarskog pregleda.
Dovedete svoje dijete na Jahorinu na početak kampa, i dođete po dijete na kraju kampa.