Koncert Saše Matića – Jahorina 30. novembar

1408

Zima na Jahorini. I ove godine tradicionalno Jahorina dočekuje svoje goste bogatim turističkim sadržajima. Za početak, 30. novembra je najavljen koncert Saše Matića povodom otvaranja nove kabinske godnole na Jahorini. Koncert počinje u 20 časova.

Koncert Saše Matića će se održati u zatvorenom prostoru a karte su već puštene u prodaju. Cijena karata se kreće od 15 KM PARTER, 50 KM VIP BACKSTAGE, 70 KM VIP EXCLUSIVE. Na dan koncerta za cijena karte za PARTER mjesta će iznositi 20 KM! Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima na: Jahorini (Termag, Vučko i Lavina), Pale (TC Tom Caffe Galerija), Istočno Sarajevo (Salon ljepote KISS), Bijeljina (Klub Frojd) ali i putem sistema kupikartu.ba online kao i na njihovim prodajnim mjestima.

Objašnjenje karata PARTER, VIP BACKSTAGE I VIP EXCLUSIVE:

PARTER – podrazumijeva stojeća mjesta bez mogućnosti posluženja

VIP BACKSTAGE – stojeća mjesta ispred bine sa visokim barskim stolovima i mogućnošću posluženja. Jedan barski sto predviđen je za maksimalno 4 osobe

VIP EXCLUSIVE – sjedeća mjesta na nivou pjevačke bine smještena na suprotnom kraju prostora, moguće usluge posluženja. Jedan sto sa 8 stolica predviđen za ukupno 8 osoba.

Autobuski prevoz na Jahorinu je moguć iz Istočnog Sarajeva, Sarajeva i sa Pala. A više detalja moguće je vidjeti putem linka u nastavku Prevoz koncert

Menadžment OC Jahorina i ove godine najavljuje bogatu zimsku ponudu. Osim skijanja, cjelodnevnu turističku ponudu će upotpunjavati kulturni, sprotski, umjetnički i ostali sadržaji prilagođeni za različite uzraste i različite ukuse.  Noćni život na Jahorini kao i svake godine. Bogata ponuda i do ranog jutra.

Informacije preuzete sa portala https://www.oc-jahorina.com/