Još malo pa nestalo karata za Cecin koncert na Jahorini

946

Do spektakularnog koncerta Cece Ražnatović, 1. decembra na Jahorini ostalo je još samo par dana i jako malo slobodnih smještajnih kapaciteta na planini. Još malo karata je u prodaji i to po cijenama od 30 KM za parter karte i 100 KM za VIP. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba online i na prodajnim mjestima, te u hotelu Bistrica na Jahorini, na Palama u fitness centru Elit Fit, u kozmetičkom salonu Kiss u Lukavici i u klubu Frojd u Bijeljini.

Veliki broj smještajnih kapaciteta po principu “Stan na dan” imate na Palama. Neke od njih možete pogledati na našem portalu.

Kontakti za smještajne kapacitete se nalaze ispod teksta svakog objekta, a kvalitetne fotografije i virtuelne šetnje će Vam predstaviti objekat i pomoći u izboru odgovarajuće smještajne jedinice.

Za sva eventualna pitanja i nedoumice, kada je riječ o Palama i Jahorini (turističke vrijednosti, smještajni kapaciteti, ugostiteljski objekti, prodavnice, servisi, usluge itd.) možete nas kontaktirati putem email: futurm@gmail.com ili putem telefona +387 65 911 745.

Dobro došli na Jahorinu i Pale