Ponuda Jahorine predstavljena u Beču

745

Predstavnici Olimpijskog centra “Jahorina”, na čelu sa direktorom Dejanom LJevnaićem, prezentovali su mnogobrojnim posjetiocima na konferenciji u Beču novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na Jahorini.

“Došli smo u Beč i predstavnicima agencija, medijima, stručnjacima iz oblasti turizma i brojnim posetiocima predstavili sve projekte koji su realizovani na Jahorini”, rekao je LJevnaić i dodao da Jahorina ima šta da ponudi, kao i da već veliki broj grupa iz Beča najavljuje svoj dolazak.

LJevnaić je naglasio da Jahorina ima novi sistem osnježavanja koji prvi put u istoriji garantuje skijanje 120 dana, kao i nove staze po kvalitetu konkurentne evropskim, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

“Ono što je najvažnije, imamo odličnu konekciju sa Bečom i tri leta dnevno za Međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je od Jahorine udaljen svega 28 kilometara. Uz to, imamo odličan odnos cene i kvaliteta, koji je mnogo konkurentniji u odnosu na cene austrijskih skijališta”, rekao je LJevnaić.

On je napomenuo da su efekti prezentacije već viđeni kada je, nakon izlaganja, dolazak na Jahorinu potvrdila grupa od 70 skijaša.

“To smatramo velikim uspehom koji može biti samo okidač da osvojimo tržište Austrije”, ocijenio je LJevnaić.

Olimpijski centar “Jahorina” doživio je ekspanziju u protekloj godini, zbog mnogobrojnih događaja koji su organizovani na planini.

Veliku pažnju posjetilaca izazvao je predstojeći koncert pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji će na Jahorini biti održan 1. decembra, povodom otvaranja sistema vještačkog osnježavanja.

Od 13. do 16. decembra planiran je “Retro ski-opening” kada će za skijaše biti obezbijeđen popust od 70 odsto na ski-karte, te nastup muzičke grupe “Crvena jabuka”.

Koncert pjevačice Lepe Brene zakazan je za 29. decembar.

U planu su i brojne manifestacije zabavnog i takmičarskog karaktera.

(www.palelive.com / Srna)