Fudbalski kamp ”Koroman” na Jahorini

927

Proslavljeni srpski fudbaler i reprezentativac, rođeni Paljanin, Ognjen Koroman od 1. do 7. jula organizuje svoj prvi Međunarodni fudbalski kamp ”Koroman” na Jahorini.

Na kamp su dobrodošli svi fudbaleri rođeni od 2001. do 2011. godine, sa svih strana svijeta. Prvi Međunarodni fudbalski kamp ”Koroman” biće jedan od najboljih u regionu uz prisustvo najvećih velikana fudbalske igre sa prostora Balkana.

Organizator ovog kampa, Ognjen Koroman, želi da pomogne i afirmiše mlade talente. On je najbolji primjer čovjeka koji je iz jednog malog mjesta krenuo i obišao cijeli svijet. Njegovi uspjesi koje je kao pionir započeo u Crvenoj zvezdi, dosegli su daleko do Rusije, Engleske, Koreje.

Kao reprezentativac Srbije i Crne Gore ušao je u fudbalsku istoriju. Promoteri i prijatelji kampa biće velike fudbalske legende koji će svoje iskustvo prenijeti djeci kroz razgovor i igru, podijeliti autograme i fotografisati se sa djecom.

Klinci će imati priliku da se druže, upoznaju i fotografišu sa velikanima srpskog fudbala Savom Miloševićem, Matejom Kežmanom, Sašom ilićem, Pericom Ognjenovićem, Nenadom Jestrovićem, Vidakom Bratićem, Slavoljubom Đorđevićem, Zdravkom Borovnicom, Milošem Šestićem, Vladimirom Petrovićem Pižonom, Zvonom Vargom i mnogim drugim koji će ovaj kamp posjetiti tokom sedam julskih dana.

Kamp će pratiti direktori Omladinskih skola Crvene Zvezde Dragan Mladenović i Rada Željko Mijović i njihovi skauti, koji će izabrati najtalentovaniju djecu za probne treninge. Kamp će, takođe pratiti i najveći evropski fudbalski menadžeri.

Program kampa zasnovan je na najnovijim metodama sticanja fudbalskih vještina i znanja. Rad sa djecom će vršiće najbolji fudbalski treneri iz regiona za odgovarajući uzrast. Svaki dan na kampu podrazumijeva ispunjavanje unaprijed planiranih aktivnosti za cijeli dan, od jutarnjeg spremanja soba, zajedničkog odlaska na obroke i treninge, obaveznog vremena za odmor, bogatim sadržajem van terenskih aktivnosti, sve do večernjeg druženja i obaveznog odlaska na spavanje u planirano vrijeme.

Ishrana je sa nutricionistima strogo isplanirana uz najveće standarde koje zahtijevaju djeca u tom uzrastu.

Pored stručnog sportskog djela, ovaj kamp pruža mogućnost druženja, timski rad, zabavni program, animatore, nova poznanstva u najboljem ambijentu Olimpijske planine Jahorine.

Cijena Kampa 320 evra sa smještajem obuhvata:

1. 7 punih pansiona (doručak, ručak, večera i užina),
2. Stručni rad sa najboljim trenerima iz regiona za odgovorajuću kategoriju,
3. Cjelokupna sportska oprema (šorcevi, dres, majice, trenerka, čarape),
4. Dva treninga dnevno,
5. Ljekarski pregled i nadzor 24/7,
6. Osnovni i napredni kurs engleskog jezika za potrebe fudbalera,
7. Sve takse i osiguranja,
8. Obilazak Olimpijske planine Jahorina sa žičarom,
9. Oblizak Novakove pećine, obilazak Ravne planine, pećine Orlovače.

ODABIR NAJTALENTOVANIJE DJECE ZA NAJVEĆE FUDBALSKE KLUBOVE IZ REGIONA OD STRANE SKAUT SLUŽBI (CRVENE ZVEZDE, PARTIZANA, RADA, VOJVODINE, ŽELJEZNIČARA I SARAJEVA)

ZA NAJTALENTOVANIJU DJECU BIĆE PONUĐENI UGOVORI OD STRANE NAJBOLJIH I NAJUSPJEŠNIJIH FUDBALSKIH MENADŽERA. TJ NJIHOVIH AGENCIJA.

DRUŽENJE I FOTOGRAFISANJE SA PROMOTERIMA I PRIJATELJIMA KAMPA.

Cijena kampa bez smještaja iznosi 220 eura (uračunat ručak sa užinom)

KAMP MOŽETE PLAĆATI I U RATAMA

Dinamika plaćanja u ratama:

I rata 1.- 10. marta 120 eura
II rata 1.-10. aprila 100 eura
III rata 1.-10. maja 100 eura

Mogućnost plaćanja cjelokupnog iznosa jednokratno.
Mogućnost plaćanja u gotovini.

Za sve informacije kontakt osoba Maja +381 644734251, +387 65530641