Ravna planina – ski centar spreman za skijanje

827
Foto; Ski centar Ravna planina 

Kako na Jahorini tako i u ski centru Ravna planina, nadomak Pala, sve je spremno za skijaše i zimsku sezonu. Ovaj ski centar je u vlasništvu firme “Majneks”. U prethodnim godinama je ova firma pokazala ozbiljnost, spremnost i stručnost, te svojim skijašima obezbijedila kvalitetne staze za skijanje, tokom cijele zimske sezone. Tako je i u ova tri protekla dana veliki broj skijaša, kako domaćih tako i iz regiona, posjetio ovu lokaciju i uživao u skijanju na dobro pripremljenim stazama.

Osim dnevnog skijanja tu je i noćno skijanje, a cijena karata je snižena 50%. Cijena karata za odrasle – dnevna i noćna 25 KM, poludnevna 20 KM, dok je cijena dnevne karte za djecu 20 KM, a poludnevna 15 KM.

Trenutno su u radu ski-žičara, ski lift i ski vrtić, dok je gondola u funkciji za panoramsko razgledanje. Čim bude spremna kompletna staza, što se uskoro očekuje skijaši će moći da koriste i ovaj vid vertikalnog transporta.

Bitno je napomenuti da je ove godine staza za skijanje duža za pet kilometara u odnosu na prošlogodišnju stazu.

Ravna planina nije samo izazov za skijaše, nego i za šetače i sve one koji uživaju u prirodi. Mnoštvo pješačkih staza, predivnih pejzaža, ugostiteljskih objekata, zabavnih sadržaja, na ovu lokaciju priziva ljude koji imaju slobodnog vremena da ga kvalitetno i ugodno provedu.