Zima i Jahorina

761

Ovogodinji maksimum rezervacija smještajnih kapacitea, u odnosu na isto vrijeme u prethodnim godinama, postiglo se zahvljujući proširenju turističke ponude u zimskoj sezoni na Jahorini.

Osim tehničkog dijela (napravljena infrastruktura za osnježavanje staza, proširene i uređene staze za skijanje, urađena andorid aplikacija za skijaše, itd.) veliko je interesovanje i za ostale sadržaje koje je ove godine tim Olimpijskog centra pripremio za posjetioce.

Koncerti Cece, Brene i Crvene Jabuke su samo neki od zabavnih sadržaja koji ispunjavaju mjesec decembar. Pored ovih događaja tu su i svakodnevne dnevne i večernje žurke i dešavanja koje upotpunju cjelodnevnu turističku ponudu Jahorine.

Osim zabavnih sadržaja koji su pored skijanja i najiteresantniji na planini, posebno za mlađu populaciju, tu su sadržaji i za ostale starosne uzraste. Za djecu opremljen plato na Poljicama gje je i cetar dešavanja na planini Jahorini. Plato sadrži najsavremenije piste za sankanje, ski liftove, kućice, sprave za animaciju i zabavu. Starije osobe imaju u ponudi i mogućnost odlaska i obilaska kulturnih i prirodnih vrijednosti u Sarajevu i Palama. Mnoštvo sadržaja u zimskom periodu je i na Palama. Mnogobojni kafići, restorani, kafane nude svoje usluge kako tokom dana, tako i u večernjim časovima. Tržni centri sa igraonicama i  prodavnicama će upotpuniti Vaše vrijeme. Šetalište i kulutno-zabavni sadržaji kojih je na pretek u zimskom periodu u ovom malom turističkom gradiću, biće odličan izbor za vašu zabavu. Tu su završne manifestacije i priredbe – za mjesec decembar (godišnji koncert KUD – Mladost, Koncert niže muzičke škole, predstave koje organizuju vrtići i jezičke škole za najmlađe, novogodišnje predstave itd.).

Ovo su samo neki od razloga zašto se u mjesecu decembru na Jahorini i u Palama traži ležaj više. Zbog velikog interesovanja sve je veća pojava iznajmljivanja smještajnih kapaciteta po principu Stan na dan u Palama.

Jahorina ili Pale, gdje bilo da iznajmiste svoj smještaj, uživajte u zimskim sadržajima koji su pripremljeni za Vas ove zime u našem malom turističkom mjestu. Za sve nedoumice i interesovanja možete nam se obratiti emailom ili na telefon, kako bi vam u najkraćem roku mogli odgovoriti na postavljena pitanja ili Vas upututi na relevante adrese na kojima ćete dobiti zadovoljavajući odgovor. Dobro nam došli.