Nikolići – Pale – Jahorina

2939

Sportsko – ribolovni kompleks smješten je  u prostranoj zaravni, u podnožju  Jahorine. Uređeno mjesto za roštilj i ražanjm sportski tereni i rijeka Prača omogućiće Vam uslove za odmor koji se pamti. Pored rekreativne komponente, idealno je mjesto za one koji vole ribolov, kao i početnike u tom sportu.

Objekat posjeduje i smještajne kapacitete kao i salu sa kaminom i ljetnu baštu pokraj same rijeke Prače. Objekat je kapaciteta do 80 sjedećih mjesta. Postoji mogućnost iznajmljivanja. U sklopu iznajmljivanja objekat možete da angažujete i profesionalno osoblje za spravljanje i posluživanje hrane.

Sportsko ribolovačko društvo ,,Bistrica,,u čijem je vlasništvu ovaj objekat može da animira i dodatne sadržaje, kao što su sportski ribolov, spravljanje jela od ribe, organizacije druženja ribolovaca, planiranje i održavanje takmičenja itd.

Priroda koja okružuje ovaj objekat je vrlo živopisna i zajedno sa rijekom Pračom pruža jedinstven doživljaj, koji se fotografijom može dočarati, ali ne i cjelokupno opisati.